Tolik prasat, tak málo řezníků, již brzy v nabídce
Tolik prasat, tak málo řezníků. Politické podvody byly hrou bez pravidel. Nenasytní mocipáni lační po své kořisti, ale když došlo na účtování, nebyl nikdo, kdo by se odvážil. Peníze se tajně přelévaly z ruky do ruky, zatímco spravedlnost zůstávala ztracená ve spletitých sítích lží a zrady.
Děkujeme všem kamarádům, kteří se nechali fotit
Ve světě plném stínů a kouře, kde se pravda ztrácí jako kapka deště na temné dlažbě, chceme vyjádřit své díky. Díky všem našim věrným přátelům - těm skutečným motorkářům. Těm, co nemají smlouvy s modelingovými agenturami, ale přesto stiskli rty a postavili se před objektiv. Děkujeme, že jste nám ukázali svou duši na ocelových ořích, bez přetvářky a bez příkras.
RIDE OR DIE (brzy v nabídce)
Kde se setkává osud s adrenalinem, není prostor pro slabé duše. Je to svět, kde každý záblesk světla odhaluje více stínů než světla.
Spoločnosť GERMANIZOVAŤ, jedinú PRAVDU v TV ukazovať!
... sledujeme pád do priepasti germanizácie, ktorá vedie k zániku skutočného života. Všade okolo nás sa rozprestiera chladná ruka korporácií, ktorá nám odcudzuje našu dušu a prináša iba prácu v montovniach, kde sa naše sny kúria v mori skrutiek a ozubených kolies.
Predotujeme sa k inováciám a prosperite!
Zastavte sa v tejto temnej uličke. Vidíte ten rad zdanlivo nedôležitých kancelárií, kde sa rodí nezmyselnosť myšlienky. Dotácia prúdi ako dážď do suchej pôdy, ale namiesto kvetov vyrastú iba buriny. Inovácia a prosperita sa stali iba maskou pre degeneráciu spoločnosti....
Nový e-shop spustený, zľava 200 Kč
Od 1. mája sme otvorili brány do nášho nového digitálneho e-shopu, kde sa váš štýl stretáva s našou vášňou. Využite jedinečné príležitosti a získajte dočasnú zľavu 200 Kč na vaše obľúbené kúsky.
SATANSKÉ STROJE, áno, to máme tiež radi
Novo zaraďujeme do ponuky motívy so štvorkolkami. Sme fanúšikovia do všetkých motorov. Nech ide o fichtly, endura, cestné motorky, ale aj štvorkolky. V tomto svete, kde končí cesta, začína náš svet. Pre jazdcov na štvorkolkách to nie je len o...